Skip Navigation LinksDu er her - Forside
Foto Per Roger Bekken

Arrangementskalender

Arrangementskalender

Over 3000 venner

  www.facebook.com/fjellregionen?fref=ts

Aktivitetsplan for næringslivet

  fjellforum.org/aktivitetsplan

Fjellregionens visuelle profil

                                            

Velkommen til Fjellregionen!

Hjertelig velkommen til Fjellregionen.  Her skal du finne nyttig informasjon enten du lurer på om du skal flytte hit, vil besøke oss, bor her eller er interessert i å finne ut noe mer om alt vi har å by på.

I regionen finner du verdensarvstedet Røros, handelssenteret Tynset, Aukrusts Alvdal, Holtålen, Tolga, Os, Folldal og Rendalen. Små og store bygder med mange hemmeligheter, som sammen gjør dette til et godt sted å bo og leve. 
Fjellregionen har en felles historie bygd på sterke tradisjoner i gruvedrift og landbruk, og er i dag et moderne samfunn med variert næringsliv og spennende kultur - en region formet av fjellene!

I dag er vi 23.000 innbyggere i Fjellregionen - og vi vil gjerne bli flere. Kommunene samarbeider for å klare dette gjennom Regionrådet for Fjellregionen, som også drifter denne nettsiden.  

Seminar/workshop om tidlig dialog i offentlig innkjøp i Fjellregionen

Regionrådet for Fjellregionen inviterer til seminar/workshop med formål å bidra til innovasjon i offentlige anskaffelser
onsdag 24. april 2018 i Kompetansesenteret Aumliveien, Tynset
Målgruppen er anskaffelsesansvarlige/innkjøpere i kommunene og leverandører av tjenester og varer til kommunene.
Invitasjonen med informasjon om påmelding leses her

Krav til leveringspliktige posttjenester og endring i postloven - høring

Regionrådet for Fjellregionen har levert svar på høring om leveringspliktige posttjenester og endring i postloven til Samferdselsdepartementet. Vedtatt i arbeidsutvalget 04.04.2018, sak 16/2018, uttalelsen kan leses her

Lærerstillinger i Os kommune

Dalsbygda skole ligger i Dalsbygda og er bygget sammen med Dalsbygda samfunnshus. Skolen er en fådelt barneskole (1. til 7. trinn), som satser på uteskole og alternativ undervisning. Skolen har 45 elever.
Os skole ligger rett nordøst for Os sentrum. Skolen er den del av samme bygningsmasse som Os samfunnshus og Oshallen. Skolen er en 1 - 10 skole med ca. 150 elever. Skolens ungdomstrinn omfatter alle ungdomstrinnselever i kommunen. Det undervises aldersblandet på flere av skolens trinn.

Oppvekst - Lærerstillinger i Os kommune 

60% vikariat som kommunal fysioterapeut

Fysioterapitjenesten i Os kommune består av en kommunal fysioterapistilling og en driftstilskuddstilling. Tjenesten har tilholdssted midt i Os sentrum, og ligger i samme lokaler som Os sykehjem. Vi kan tilby en svært variert arbeidshverdag med alt fra gruppetreninger i treningssal og basseng, individuell behandling, og sykehjemskasus. Vi har et tett samarbeid med sykehjem og hjemmetjeneste, samt leger, ergoterapeut og helsestasjon.

Helse - Fysioterapeut i 60% vikariat

Ny leder og nestleder i Ungdomsrådet for Fjellregionen

På Ungdomsrådets vårmøte 5. mars 2018 ble Kristine Herfjord Feragen fra Røros valgt til ny leder etter Erlend K. Nytrøen. Karoline S. Jordet fra Rendalen er valgt til ny nestleder etter Ola Bakkom. Vi ønsker de lykke til.

Informasjonsmøte vedr. videreutdanning innen Eldreomsorg

Minner om informasjonsmøte 5. mars kl 18 for ledere og potensielle studenter til videreutdanning innen Eldreomsorg med vekt på psykisk helse.  Studiet passer for sykepleiere, vernepleiere, ergoterapeuter o.l utdanninger.

Studietilbud høsten 2018

Tynset Studie- og høgskolesenter tilbyr høsten 2018 en rekke studier.  Flere kan komme utover våren. Hold deg oppdatert - følg oss Facebook Fjellstudent. Åpne vedlegget og klikk deg videre inn på de ulike tilbudene.

FjellstudentA4Ann0218

SUM - Skapende ungdomsmesse 2018

Ble arrangert for 15. gang i Verket, Røros onsdag 7. februar, hvor ung skaperkraft og engasjement sto i fokus. Messa er også en arena hvor lokalt næringsliv, kommuner og organisasjoner får presentert seg for ungdommene. Konfransier Martin Holmen og musikerne i Samklang UB skapte god stemning, og det ble delt ut en rekke priser til de beste elev- og ungdomsbedriftene. Oversikt over prisvinnerne kan leses på skapendeungdom.no

Informasjonsmøte Arkivutdanning Tynset og Røros

20171214_193345

14. desember ble det avholdt informasjonsmøte om arkivutdanning. Møtene ble kjørt parallellt på Tynset og Røros og med proffessor Svein Carstens som deltok på videokonferanse. 
Les mer om utdanningen innen Arkiv- og samlingsforvaltning 

Kurs: Juridiske rammer for personalledelse

Gjennom vårt kurskonsept - Klimavennlig kompetanse tilbyr vi

3 dagers kurs ved Tynset Studie- og høgskolesenter til totalt kr 4600,-  og i tillegg slipper en reise og opphold.  Datoer: 25. jan., 22. feb. og 22. mars   

Det samme kurset tilbys i Oslo til kr 24.000,- + mva !!

Les mer og meld deg på - her bør det bli fullt hus.  

Juridiske rammer for personalledelse