Skip Navigation LinksDu er her - Forside
1752-Foto Ester Nyheim

Arrangementskalender

Arrangementskalender

Over 2600 venner

  www.facebook.com/fjellregionen?fref=ts

Aktivitetsplan for næringslivet

  fjellforum.org/aktivitetsplan

Fjellregionens visuelle profil

                                            

Velkommen til Fjellregionen!

Hjertelig velkommen til Fjellregionen.  Her skal du finne nyttig informasjon enten du lurer på om du skal flytte hit, vil besøke oss, bor her eller er interessert i å finne ut noe mer om alt vi har å by på.

I regionen finner du verdensarvstedet Røros, handelssenteret Tynset, Aukrusts Alvdal, Holtålen, Tolga, Os, Folldal og Rendalen. Små og store bygder med mange hemmeligheter, som sammen gjør dette til et godt sted å bo og leve. 
Fjellregionen har en felles historie bygd på sterke tradisjoner i gruvedrift og landbruk, og er i dag et moderne samfunn med variert næringsliv og spennende kultur - en region formet av fjellene!

I dag er vi 23.000 innbyggere i Fjellregionen - og vi vil gjerne bli flere. Kommunene samarbeider for å klare dette gjennom Regionrådet for Fjellregionen, som også drifter denne nettsiden.  

Omfattende bosetting av flyktninger - invitasjon til høring

Regionrådet for Fjellregionen har gjennomført og levert en utredning om omfattende bosetting av flyktninger i Fjellregionen. Utredningen sendes nå på høring med frist for tilbakemelding 1. oktober 2016.  Invitasjonen les her , utredningen leses her .

Har du ennå ikke søkt studieplass til høsten ?

Du har fortsatt mulighet til å søke på mange, ulike studier fra høsten. Orienter deg her og søk så snart som mulig.  Har du spørsmål - ta kontakt med May Tove Dalbakk, may.tove.dalbakk@hedmark.org el mob 99165244. 
Fortsatt søkbare studietilbud høst 2016 

Innkjøpsledelse 30 studiepoeng

bilde

Anskaffelsesprosessen er en kompleks og krevende prosess, helt fra det initieres et behov og til arbeidet er sluttført.

Forhandlingspsykologi og beslutningstaking 7,5 studiepoeng

I samarbeid med Nord Universitet og Studiesenteret.no har vi den glede å kunne tilby et studium i forhandlingspsykologi og beslutningstaking på 7,5 studiepoeng. Studiet følges lokalt ved Tynset Studie- og høgskolesenter. 

Kjøps- og kontraktsadferd 7,5 studiepoeng

I samarbeid med Nord Universitet og Studiesenteret.no har vi den glede å kunne tilby et studium i kjøps- og kontraktsadferd på 7,5 studiepoeng. Studiet følges lokalt ved Tynset Studie- og høgskolesenter.

Dagskurs i service og kundebehandling

Det å jobbe med folk krever ofte "det lille ekstra". Hvordan opptrer vi, og hvilket førsteinntrykk gir vi? Hvordan behandler vi kundene, og forstår vi deres ønsker og behov? 
Kurset er for alle som jobber i førstelinje ut mot kunder, brukere og oppdragsgivere. 

Kursinvitasjon Servicekurs  - Påmeldingsfristen utvidet til 13. mai ! 
Påmelding 

Nytt desentralt studie "Arbeid i små skoler" !

Arbeid i små skoler

I samarbeid med Tynset kommune og Høgskolen i Sogn og Fjordane tilbys studiet «Arbeid i små skoler» desentralisert ved Tynset Studie- og høgskolesenter fra høsten 2016. Tilbudet er åpent for søkere fra hele

regionen. Oppstart skoleåret 2016/2017. Studiet er samlings- og nettbasert, to fellessamlinger på 2-3-dager.

For mer informasjon og søknadsskjema: Små skular og oppvekstsenter 

Søknadsfrist: 15.04.2016 

 

Utdanningstilbud ved Tynset Studie- og høgskolesenter

Merk at flere av våre studietilbud har søknadsfrist 1. mars!
Fra høsten 2016 kan du velge mellom en rekke høgskoleutdanninger Studietilbud høst 2016  

Tips: Om du ennå ikke ha bestemt deg 100 % - søk innen fristen - avgjørelsen tar du når du får tilbud om studieplass. Lykke til og ta kontakt om du har spørsmål. Velkommen som student !

Skapende ungdomsmesse 2016

Den 27. januar ble SUM-messa arrangert for 13. gang og med rekordstor oppslutning. Hele 39 elevbedrifter, 14 ungdomsbedrifter og 18 oppfinnere viste stor kreativitet og skapertrang. Det ble delt ut en rekke priser i ulike kategorier, se oversikt over prisvinnerne her.

Les også omtale i Østlendingen 28.01.2016 og Arbeidets Rett 29.01.2016.  

Norsk Helsearkiv - nyhetbrev nr 1 - 2016

Vedlagt følger første nyhetsbrev i 2016 fra Norsk helsearkiv angående nytt studietilbud ved NTNU i Trondheim.  Minner også om deres hjemmeside www.norskhelsearkiv.no som blir fortløpende oppdatert. 
Nyhetsbrev 2016 nr 1