Skip Navigation LinksDu er her - Kultur og fritid

 Foto: Ketil Plassgård

Arrangementskalender

Her er en oversikt over det som skjer i regionen. Arrangementskalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kultur, fritid og opplevelser

Her trenger vi ikke dra på tur, for å komme på tur. Vi kan bare gå ut døra. Glede over å bruke naturen, er en glede mange av oss som bor i Fjellregionen deler. Vi setter pris på at det er vinter når det skal være vinter. Vi setter pris på å kunne delta i kulturelle aktiviteter - enten som utøvere eller som publikum. I alle kommunene i Fjellregionen er det et vell av tilbud innen idrett og kultur, og vi har begivenheter og attraksjoner som trekker folk fra hele landet.

Kultur og fritid i Holtålen

Holtålen kommune tilbyr et variert kultur- og fritidstilbud. Her finner du oversikten i kommunen.

Kultur og fritid i Rendalen

Rendalen kommune tilbyr et variert kultur- og fritidstilbud. Her finner du oversikten i kommunen.

Kultur, fritid og kulturhus i Tynset

Tynset Kulturhus

Tynset kulturhus er en naturlig møteplass for mange Tynsetinger og Nord-Østerdøler. Med bibliotek, teater- og dansegrupper, kino, kafé og galleri under ett tak blomstrer kulturlivet i kommunen. Og selvsagt er det mange kulturaktiviteter også andre steder i kommunen. Se oversikt her

Storstuggu

Storstuggu på Røros er regionalt kulturhus med kino, teater og konsertsal, i tillegg til at det fungerer som konferansesal. Her finner du kultur- og kinoprogrammet.

Nyt naturen!

Fjellregionen byr på et rolig landskap, perfekt for fjellturer hele året. På nettstedet ut.no finner du turforslag og du kan se hvor løypemaskinene sist har kjørt.